Home Partytent verhuur

Partytent verhuur

Een partytent is de ideale feesttent voor als u een gezellig feest wil organiseren in uw achtertuin. Al onze partyenten worden met de grootste zorg geplaatst. Kiest u voor onze partytent verhuur? Dan kiest u voor service en kwaliteit. Partyservice Oostzaan levert de tent schoon en netjes af.

Partytent PVC specificaties

Al onze PVC partytenten hebben een brandvertragend certificaat. De partytent is van hoge kwaliteit en heeft 520gr/m2 zeil. De tent heeft een dak en zijwanden.

  • Alle partytenten hebben een grondframe. De buizen zijn grijs gecoat en hebben een dikte van 50mm. De zijwanden zijn aan de onderzijde voorzien van een tunnel. Dit is om alle zijwanden strak te houden als het waait.
  • De zeilen aan de kopse kanten zijn voorzien van een rits om het in en uitopen van de tent te bevorderen. Ook de lange zijden zijn voorzien van ritsen en heeft de mogelijkheid om een deuropening te creëren. Verder hebben alle zeilen aan de onderkant een tocht/modderflap.
  • De doorloophoogte aan de lange zijde is 2.00m. De nokhoogte is 3.10 meter. Het dak heeft een hellinghoek van 120graden waardoor er geen kans is op watervorming.

Inclusief bezorging en opbouw

Zelf een partytent voor het eerst opzetten is bepaald geen feest. Daarom staan onze ervaren bouwers graag voor u klaar. Zij zorgen ervoor dat de tent stevig wordt opgezet en verankerd op de gewenste locatie.

tenten verhuur factory, marktplein en evenement

Partytent verhuur
Partytent verhuur
Partytent pakket
Partytent totaal pakket verhuur