Partytenten

big top festival tent in red blue green

Al onze partyenten worden met de grootste zorg geplaatst

Een partytent is de ideale feesttent voor als u een gezellig feest wil organiseren in uw achtertuin. Al onze partyenten worden met de grootste zorg geplaatst. Kiest u voor onze partytent verhuur? Dan kiest u voor service en kwaliteit. Partyservice Oostzaan levert de tent schoon en netjes af.

Kies voor kwaliteit

Onze Pagodetenten bestaan uit een zeer degelijk aluminium frame van 63mm dik. De wanddikte van de profielen zijn 3mm. De pagodetent heeft stevige voetplaten die bestaan uit gegalvaniseerd staal. Ook de opspankabel bestaat uit 8mm gegalvaniseerd staal en is zeer sterk verankerd. Om de tenten goed vast te kunnen zetten gebruiken wij 8 zware haringen van 40cm lang. Ook wordt de pagodetent vastgezet met 4 spankatrollen en 4 spanbanden.

Zeil specificaties

Voor onze pagodetenten gebruiken we pvc/pes doek van 650 gr/m2 De zeilen zijn UV bestendig zijn schimmel en rotwerend. Al onze pagodezeilen hebben een M2 brandattest (Franse en Europese brandveiligheidsnorm). Alle naden zijn thermisch gelast voor optimale waterdichtheid. Ook zitten er in de pagodetent extra opspanpunten binnenin het dak voor optimale dakspanning.

Bekijk onze projecten