Feestartikelen

big top festival tent in red blue green

Ideal for creating an extra space at home

Geeft u een feest, maar heeft u binnen niet genoeg ruimte? Kies dan voor een partytent van Partyservice Oostzaan. Onze partytenten zijn ideaal om een extra ruimte aan huis te creëren. Wij leveren al tenten vanaf 16m2 tot wel 200m2. Wat betekend dit? Met een verlenging van 16m2 kunt u 22 gasten een gezellig verblijft bieden.

Soorten partytenten

Wij adviseren graag welke partytent het beste bij u past. Ons tentverhuur assortiment bestaat uit PVC partytenten, PE partytenten en pagodetenten. Al onze PVC partytenten bestaan uit een zeer degelijk frame en hebben brandvertragende wanden. Ook kunt u er voor kiezen om een PE partytent zelf op te zetten, met een paar simpele tips kan iedereen dat. Heeft u liever het gemak dat wij alles opbouwen, dan kan dat natuurlijk ook. Partyservice Oostzaan levert de tent bij u af en zorgt ervoor dat de tent geheel stevig wordt opgebouwd.

Partytent totaal pakket

Speciaal voor u hebben wij een alles-in-een pakket samengesteld. Hiermee heeft u in een keer alles in huis. Het pakket bestaat uit twee statafels om een gezellig gesprek aan te voeren. Een heater op gas, voor als het toch wat kouder wordt in de avonduren. En 10 gezellige led lampen voor sfeerverlichting, voor als de zon onder gaat.

Inrichting van de tent

Naast het verhuur van tenten kunt u bij Partyservice Oostzaan ook terecht voor de complete tentinrichting. Wij leveren meubilaire, horeca artikelen en verlichting dat past bij de sfeer van uw feest. Bijvoorbeeld statafels, partysets en klapstoelen en verwarming zodat u op de koudere nachten ook gebruik kunt maken van onze partytenten.