Veelgestelde vragen

Het verschil is dat de partytent PVC een brandvertragend certificaat heeft en alleen door het personeel van Partyservice Oostzaan wordt opgezet. Alle PVC partytenten hebben grondprofielen en een zeer stevig frame. De PE partytenten kunnen alleen zelf opgezet worden. En hebben geen brandvertragend certificaat. Deze tenten hebben een degelijk aluminium gecoat frame, en worden compleet geleverd met alle zijwanden.
Natuurlijk kunt u alles los bij ons huren. Alle tafels, stoelen, verwarming etc. kunt u per stuk huren. U kunt er voor kiezen om de spullen te laten bezorgen, of u kunt de spullen zelf ophalen.
Heeft u twijfels of de tent past kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen aan de hand van een aantal vragen beoordelen of de tent past. Is het hierna nog niet duidelijk dan kunnen we een eventueel een afspraak maken om de locatie te beoordelen.
Wij berekenen de reiskosten aan de hand van de anwb routeplanner.Wij berekenen eenmalig 0,80 cent per kilometer. Berekend vanaf postcode 1511 EK. Voorbeeld: de afstand van 1511 EK tot bestemming is 10km, dus 10×0,80= € 8,- reiskosten. Binnen deze reiskosten wordt de tent opgezet en weer opgehaald.

Partyservice Oostzaan biedt u de mogelijkheid partytenten zelf op te zetten. Dit kan in de maten 4mx4m, 3mx6m, 4mx8m, 4mx10m. Dezen tenten kunt u bij ons ophalen. U krijgt de tent in een draagbare tas en krat mee. Al deze tenten hebben een opzetschema, zodat iedereen de tent met gemak kan opzetten.

  • Klik hier voor  het opzet schema voor partytent 3x6m.
  • Klik hier voor  het opzet schema voor partytent 4x8m.
Al onze PVC partytenten en Pagodetenten hebben een brandvertragendcertificaat.
De tent kan 7 dagen na de reservering nog geanuleerd worden. Binnen deze 7 dagen zal er een percentage van het huurbedrag betaald moeten worden. Bij annulering op de dag van ter beschikkingstelling zelf blijft de gehele huurprijs verschuldigd.
Er kan tot op de dag zelf geboekt worden. Kort van te voren boeken heeft alleen het risico dat de gewenste tent of attributen al zijn verhuurd. Ons advies is dat er ongeveer twee weken voor gebruik geboekt moet worden.
De meest gebruikelijke gang van zaken is dat we de tent een dag van te voren plaatsen. We bouwen de tent een dag na gebruik weer af. Dit kan natuurlijk altijd in overleg anders afgesproken worden. Op het moment dat de tent door bijvoorbeeld vergunningen op de dag van gebruik opgebouwd en afgebroken moet worden, dient dat van te voren gemeld te worden.
Er kan op twee verschillende manieren betaald worden. Er kan contant worden afgerekend als de tent is opgebouwd. Ook kan er op rekening worden betaald. U krijgt de factuur als de tent is geplaatst, waarna u binnen 14 dagen dient te betalen.