Pagodetenten

big top festival tent in red blue green

Ruime keuze aan verschillende maten pagode tenten

De pagodetent is de beste oplossing als u een tent wil huren voor bedrijven of luxe feesten zoals bruiloften en evenementen. Deze tent heeft een luxe uistraling en tegelijk een zeer degelijk frame. Wij van Partyservice Oostzaan beschikken over een zeer breed aanbod van verschillende maten pagodetenten. Voor de kleine feesten kunt u denken aan een tent van 4mx4m of 5mx5m. Zijn deze tenten voor u niet groot genoeg? Dan bestaat de mogelijkheid om de pagodetenten aan elkaar te koppen tot wel 30 meter.

Kies voor kwaliteit

Onze Pagodetenten bestaan uit een zeer degelijk aluminium frame van 63mm dik. De wanddikte van de profielen zijn 3mm. De pagodetent heeft stevige voetplaten die bestaan uit gegalvaniseerd staal. Ook de opspankabel bestaat uit 8mm gegalvaniseerd staal en is zeer sterk verankerd. Om de tenten goed vast te kunnen zetten gebruiken wij 8 zware haringen van 40cm lang. Ook wordt de pagodetent vastgezet met 4 spankatrollen en 4 spanbanden.

Zeil specificaties

Voor onze pagodetenten gebruiken we pvc/pes doek van 650 gr/m2 De zeilen zijn UV bestendig zijn schimmel en rotwerend. Al onze pagodezeilen hebben een M2 brandattest (Franse en Europese brandveiligheidsnorm). Alle naden zijn thermisch gelast voor optimale waterdichtheid. Ook zitten er in de pagodetent extra opspanpunten binnenin het dak voor optimale dakspanning.

Bekijk onze projecten